Jullov

Efter att ha varit separerade i ett antal veckor nu på grund av min skola så är jag äntligen tillbaka hos min skatt.
Har saknat henne så otroligt mycket!
Känns jobbigt att tiden efter jul ser minst lika stressig ut som nu.. Därför kommer hon nog få lov att stanna på pensionat vällan någon vecka till.

Men först och främst ska vi njuta av julen.
Cookie har än en gång agerat modell.
Den här gången för mammas julkort.

Sött va?
Blir så less på det där vänstra örat, det bara vill inte stå! men men vi kämpar väl ett litet tag till...

Nu ska vi krypa upp i sängen och sova. Har saknat henne så mycket så hon ska absolut få sova i sängen. Lär väl bli hon och katten.

Nu var det länge sedan..

Men våra dagar rinner på som vanligt.
Hon var en sväng till kontaktfamiljen i Onsdags, inte för att jag hade något speciellt att göra förutom att städa, men det kändes som om det var dax att dela med mig av underbaraste hunden på jorden. Cookie verkade då riktigt riktigt lycklig över att komma dit, och familjen verkade också glad över att hon kom. =) Är ju perfekt när det funkar så bra.

Annars jobbar vi lite på att gå i koppel, vill inte att hon ska dra. För även om hon är liten så är det jobbigt, speciellt för mormor. Sen har vi ju det där jä*la skällandet så fort hon ser någonting. Jag vet att det är för att hon är osäker, men hur fan får man bort det?

Vi ska väl snart gå ut och gå en sväng. Men först ska jag nog kasta i mig lite frukost och sen försöka ta lite julkort på damen. Haha, wish me luck!
Just nu ligger hon här bredvid och sover som en liten skitunge.


RSS 2.0